Persondata

Oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU's persondataforordning i kraft og i den forbindelse er Malerfirmaet Tommy & Team aps forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.
Som udgangspunkt gemmer Malerfirmaet Tommy Jørgensen kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos Malerfirmaet Tommy Jørgensen, behandler Malerfirmaet Tommy Jørgensen som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU's persondataforordning

Data der indsamles for privatkunder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnr.
  • E-mailadresse


Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
  • Navn på kontaktperson
  • P-nummer
  • CVR-nummer
  • Kreditkortoplysninger (krypteres og kan ikke læses af Malerfirmaet Tommy Jørgensen)


Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part, men kan dog også tilgås af vores ejerkommuner. Data vil ikke blive brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende for at du som kunde har adgang til vores genbrugspladser og vi kan yde den bedst mulige service over for dig som borger eller virksomhed.

Indsigtsret
Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data Malerfirmaet Tommy Jørgensen gemmer om dig og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til: Malerformaet Tommy Jørgensen, Amager Strandvej 350 • 2770 Kastrup, Tlf: 21 42 55 01 eller på email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sletning af data
Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører.

Godkendelse af håndtering af data
Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos Malerfirmaet Tommy Jørgensen, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.


Tommy Jørgensen - Konsulent & Malermester aps · tommy@tommyogteam.dk · Tlf.: 29 40 44 97

Mød os på

  facebook icon tommy8073 i Kastrup, Hovedstaden, DK på Houzz

Powered by Køge Kopi Center